Keunggulan Kami
Langkung Pangakuan

Kabuktian ngabagi langkung seueur padamelan pasar sareng reputasi anu langkung luhur sareng produk urang.

Kualitas alus

Produk kualitas alus sareng standar pamariksaan Jerman.

Palayanan anu saé

OEM & ODM, Desain Pembungkusan, Layanan 24H Lo-gistic dumasar kana pangalaman bisnis luar negeri urang langkung ti 20 taun.

Produk Anyar

Ngadangukeun konsumén urang sareng ngagali kana pasar, terus nyebarkeun 6-7 produk anyar unggal taun.

Kapasitas R&D

Insinyur 15 damel di industri ieu langkung ti dasawarsa sareng damel sareng lima lembaga pertanian tingkat kahiji di Cina.

Sertifikasi pabrik

Pabrik ngagaduhan sertipikat BSCI sareng ISO 9001 sareng produk anu ngagaduhan sertipikat CE / RoHS / REACH / ETL.

Kamampuhan Urang Sunda
Widang Penanaman Profesional
Tutuwuhan Guides
Edible\Tutuwuhan Hias

Naha anjeun tukang kebon anu berpengalaman atanapi pamula, pituduh kami nawiskeun seueur inpormasi ngeunaan perawatan pepelakan, téknik ngebon, sareng resep anu gampang diturutan nganggo bahan-bahan anu seger. Hayu urang mimitian ku J&C Plant Guide!

Pot tutuwuhan
Hiasan

Naha anjeun pikir pot kembang biasa bosen? Kami nyayogikeun rupa-rupa panutup hiasan pot kembang anu ramah lingkungan, sareng anjeun tiasa ngarobih penampilan pot kembang iraha waé dumasar kana wanda anjeun, lingkungan bumi, sareng liburan. Aranjeunna tiasa langkung saé ngahias bumi anjeun.

Taros Kami

Kami hayang pisan nampa eupan balik ti cus-tujuan urang téh nyadiakeun produk berharga jeung pantes andser-tomers, sarta ngalakukeun pangalusna kami tooffer layanan hiji-eureun. The vices ka konsumén urang.

Butuh Pitulung?
24 Jam Online
+86 0571 89803226