eusi

grow system

tumuwuh sistem

Tumuwuh bumbu seger sagala-musim>

Grow Lights

Tumuwuh Lampu

Pikeun unggal pot>

Planter Mate

Mateus Planter

SOLUSI ACARA PIKEUN TANAMAN >

Mini Garden

Taman Mini

NGEDAH HIRUP >

Keunggulan Kami

More Recognition

Langkung Pangakuan

Kabuktian ngabagi langkung seueur padamelan pasar sareng reputasi anu langkung luhur sareng produk urang.
Fine Quality

Kualitas alus

Produk kualitas alus sareng standar pamariksaan Jerman.
Good Service

Palayanan anu saé

OEM & ODM, Desain bungkusan, Layanan 24H Logistik dumasar kana pangalaman bisnis luar negeri langkung ti 20 taun kami.
New Products

Produk Anyar

Ngadangukeun konsumén urang sareng ngali pasar, terus nyebarkeun 6-7 produk anyar unggal taun.
R&D Capacity

Kapasitas R&D

Insinyur 15 damel di industri ieu langkung ti dasawarsa sareng damel sareng lima lembaga pertanian tingkat kahiji di Cina.
Factory Certification

Sertifikasi pabrik

Pabrik ngagaduhan sertipikat BSCI sareng ISO 9001 sareng produk anu ngagaduhan sertipikat CE / RoHS / REACH / ETL.