përmbajtja

grow system

sistemi i rritjes

RRITET BIMË TË FRESHTA TË GJITHA SEZONIT>

Grow Lights

Dritat e Rritjes

PËR ÇDO POSTË>

Planter Mate

Mbjellësi Mate

ZGJIDHJA E KUSHTUAR PËR BIMËT>

Mini Garden

Mini Kopshti

ZBUKURONI JETËN TUAJ>

Avantazhet tona

More Recognition

Më shumë Njohje

E dëshmuar se ndajnë më shumë profesione në treg dhe reputacion më të lartë me produktet tona.
Fine Quality

Cilësi e mirë

Produkte të cilësisë së mirë dhe standardet e inspektimit të Gjermanisë.
Good Service

Shërbim i mirë

OEM & ODM, Dizajn Paketimi, Shërbime Logjistike 24H bazuar në përvojën tonë mbi 20-vjeçare të biznesit jashtë shtetit.
New Products

Produkte të reja

Duke dëgjuar klientët tanë dhe duke gërmuar në treg, duke publikuar vazhdimisht 6-7 produkte të reja çdo vit.
R&D Capacity

Kapaciteti R&D

15 inxhinierë që punojnë në këtë industri më shumë se një dekadë dhe bashkëpunojnë me pesë institute bujqësore të nivelit të parë në Kinë.
Factory Certification

Certifikimi i fabrikës

Fabrika ka marrë certifikata BSCI dhe ISO 9001 dhe produktet kanë marrë certifikata CE/RoHS/REACH/ETL.