содржина

grow system

расте систем

РАСТЕТЕ СВЕВИ БИЛКИ ВО СИТЕ СЕЗОНИ>

Grow Lights

Светла за растење

ЗА СЕКОЈ ЛНЕЖ>

Planter Mate

Плантер Мате

НЕГУВА РЕШЕНИЈА ЗА РАСТЕНИЈА>

Mini Garden

Мини градина

УБАВЕТЕ ГО ЖИВОТОТ>

Нашите Предности

More Recognition

Повеќе препознавање

Докажано е дека споделува повеќе занимање на пазарот и поголема репутација со нашите производи.
Fine Quality

Добар квалитет

Производи со добар квалитет и германски стандарди за инспекција.
Good Service

Добра услуга

OEM & ODM, дизајн на пакување, логистички 24 часа услуги засновани на нашето повеќе од 20-годишно искуство во странство.
New Products

Нови Продукти

Слушајќи ги нашите клиенти и копајќи на пазарот, постојано објавувајќи 6-7 нови производи секоја година.
R&D Capacity

Капацитет за истражување и развој

15 инженери кои работат во оваа индустрија повеќе од една деценија и соработуваат со пет земјоделски институти од прво ниво во Кина.
Factory Certification

Фабричка сертификација

Фабриката се здоби со сертификати BSCI и ISO 9001, а производите добија сертификати CE/RoHS/REACH/ETL.