FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Kanggo kerjasama

Yen sampeyan duwe pitakon babagan rincian kerjasama, sampeyan uga bisa mriksa tim sales kita.

Apa MOQ?

Produk beda duwe MOQ beda saka 500pcs kanggo 1000pcs. Kita ndhukung pelanggan kanggo jumlah cilik kanggo pesenan nyoba.

Apa jenis packing produk?

Kita duwe solusi pengepakan sing beda-beda adhedhasar syarat pelanggan, kemasan netral, kemasan kothak warna utawa kemasan e-commerce liyane.

Apa sampeyan bisa nindakake layanan OEM?

Ya, loro OEM lan ODM tampi.

Apa sampeyan bisa nindakake Logo utawa merek ing produk sampeyan?

Ya, kita bisa nindakake logo lan merek pelanggan.

Apa sampeyan duwe BSCI?

Ya, kita duwe BSCI.

Apa sampeyan duwe ISO9001?

Ya wis.

Apa istilah pangiriman sampeyan?

Kita biasane nindakake FOB. Nanging kita uga bisa nindakake EXW, CIF, CFR, DDU, DDP ...

Apa istilah pembayaran sampeyan?

● 30% simpenan + 70% marang salinan BL● LC ing ngarsane

Suwene wektu produksi?

Biasane kita duwe wektu timbal 30-60 dina sawise simpenan utawa LC dikonfirmasi lan karya seni dikonfirmasi.

Apa sampeyan menehi conto?

ya wis. Biaya sampel gumantung saka jumlah sampel.

Kanggo produk

Yen sampeyan duwe pitakon babagan rincian kerjasama, sampeyan uga bisa mriksa tim sales kita.

Apa suhu sing cocog kanggo tuwuh?

Suhu sing cocog yaiku 65-76 ° F / 16-24 ° C.

Nalika nyetel panel cahya saka cahya taman njero ruangan edisi luwes dhuwur?

Nggawe panel cahya ing panggonan paling ngisor saka kirim cahya nalika sampeyan miwiti germinate wiji. Lan nalika tunas wiwit tuwuh lan saya dhuwur, banjur pasang panel cahya 3-5cm ing ndhuwur tanduran kanggo mesthekake yen entuk cahya sing cukup.

Nalika mbusak kubah ing njero ruangan hidroponik?

Copot kubah transparan nalika tunas meh nyentuh kubah.

Pira wiji sing kudu ditandur saben polong ing lemah pinter?

Jumlah wiji gumantung saka ukuran wiji lan tingkat germination saka wiji. Yen wiji gedhe lan tingkat germination dhuwur, sampeyan bisa sijine mung 1 utawa 2. Yen cilik lan jenis tingkat germination kurang, sampeyan kudu sijine 3-5 wiji. Aja lali mriksa paket wiji kanggo informasi babagan suhu lan dina kanggo germination. Priksa manawa tanggal wiji sing dikemas minangka anyar. Yen wiji wis tuwa, bisa uga ora bisa diaktifake. Sawise sampeyan entuk wiji lan gunakake sawetara. Luwih becik wiji tetep garing lan adhem. Suhu antarane 32° lan 41°F iku becik, saéngga kulkas bisa dadi panggonan sing apik kanggo nyimpen wiji.

Apa lampu taman njero ruangan sampeyan duwe wiji?

Ora, produk kita saiki ora nganggo wiji. Dadi sampeyan kudu tuku wiji saka online utawa offline.

Suwene nutrisi ing lemah pinter bakal tahan?

Lemah sing cerdas dhewe wis terintegrasi karo nutrisi. Nutrisi ing njero bakal tahan 2-3 sasi, dadi sadurunge ora perlu panganan tanduran tambahan. Nanging sawise 3 sasi, yen sampeyan pengin terus nggunakake lemah pinter, sampeyan bisa tuku pupuk cair kanggo nambah menyang banyu.

Pira banyu sing kudu ditambahake ing kothak hidroponik nalika nandur saka wiji?

Nalika sampeyan nandur saka wiji, banjur nambah tingkat banyu nganti Min. tingkat banyu, sampeyan ora perlu kanggo nambah banyu ing 10 dina pisanan minangka wiji ora perlu akeh banyu ing wiwitan. Nalika tanduran duwe godhong luwih akeh lan mbutuhake banyu luwih akeh, banjur tambahake banyu ing ngisor Max. tingkat banyu nanging ora nambah kakehan banyu menyang tank kang ngluwihi Max. tandha tingkat banyu ing indikator utawa luwih murah tinimbang Min. tingkat banyu, loro bakal ngrusak wutah tetanduran. Tansah tingkat banyu antarane Min. lan Max. Mark (wilayah biru) tansah pilihan apik.

Kanggo apa tutup ruangan ing taman njero ruangan hidroponik?

Tutup spacer digunakake kanggo nutupi bolongan sing sampeyan ora pengin tuwuh utawa nggedhekake jarak antarane polong. Tutup iki uga kanggo nyegah pertumbuhan alga.