Kaluwihan Kita
More Pangenalan

Kabukten nuduhake pendhudhukan pasar luwih akeh lan reputasi sing luwih dhuwur karo produk kita.

Kualitas apik

Produk kualitas apik lan standar inspeksi Jerman.

Layanan apik

OEM & ODM, Desain Kemasan, Layanan 24H Lo-gistic adhedhasar pengalaman bisnis luar negeri luwih saka 20 taun.

Produk Anyar

Ngrungokake pelanggan lan dig-ging menyang pasar, terus nerbitake 6-7 produk anyar saben taun.

Kapasitas R&D

15 insinyur sing kerja ing industri iki luwih saka sepuluh taun lan kerja sama karo limang lembaga pertanian tingkat pertama ing China.

Sertifikasi Pabrik

Pabrik entuk sertifikat BSCI lan ISO 9001 lan produk entuk sertifikat CE / RoHS / REACH / ETL.

Kapabilitas R&D kita
Lapangan Tanam Profesional
Panuntun Tanduran
Edible\Tanduran Hias

Apa sampeyan tukang kebon sing berpengalaman utawa pamula, pandhuan kita nawakake akeh informasi babagan perawatan tanduran, teknik ngolah kebon, lan resep-resep sing gampang ditindakake kanthi nggunakake bahan-bahan sing seger lan asli. Ayo dadi miwiti karo J&C Plant Guide!

Pot Tanduran
Dekorasi

Apa sampeyan mikir pot kembang biasa sing mboseni? Kita nyedhiyakake macem-macem tutup hiasan pot kembang sing ramah lingkungan, lan sampeyan bisa ngganti tampilan pot kembang kapan wae miturut swasana ati, lingkungan omah, lan preian. Dheweke bisa luwih apik dekorasi omah sampeyan.

Hubungi Kita

We are semangat kanggo nampa saran saka cus-goal kita kanggo nyedhiyani produk terkenal lan pantes lanser-tomers, lan nindakake paling kita tooffer siji-mandeg layanan. Kejahatan marang para pelanggan.

Perlu Bantuan?
24 Jam Online
+86 0571 89803226