Isi

grow system

sistem tuwuh

TUMBUH JAMU SEGAR SEMUA MUSIM>

Grow Lights

Tuwuh Lampu

Kanggo saben pot>

Planter Mate

Mate Planter

SOLUSI NURTURE UNTUK TUMBUHAN>

Mini Garden

Taman Mini Kab

AYANGKE URIPMU>

Kaluwihan Kita

More Recognition

More Pangenalan

Kabukten nuduhake pendhudhukan pasar luwih akeh lan reputasi sing luwih dhuwur karo produk kita.
Fine Quality

Kualitas apik

Produk kualitas apik lan standar inspeksi Jerman.
Good Service

Layanan apik

OEM & ODM, Desain Kemasan, Layanan 24H Logistik adhedhasar pengalaman bisnis ing luar negeri luwih saka 20 taun.
New Products

Produk Anyar

Ngrungokake pelanggan lan ngeduk pasar, terus nerbitake 6-7 produk anyar saben taun.
R&D Capacity

Kapasitas R&D

15 insinyur sing kerja ing industri iki luwih saka sepuluh taun lan kerja sama karo limang lembaga pertanian tingkat pertama ing China.
Factory Certification

Sertifikasi Pabrik

Pabrik entuk sertifikat BSCI lan ISO 9001 lan produk entuk sertifikat CE / RoHS / REACH / ETL.